Възрастна жена в село Победа край Киев се превърна в

...
Възрастна жена в село Победа край Киев се превърна в
Коментари Харесай

Баба открадна патроните на руснаците, скри ги в зайчарника и ги даде на ВСУ |

Възрастна жена в село Победа край Киев се трансформира в воин за медиите в Украйна.

За нея описа Антон Геращенко, консултант на вътрешния министър и някогашен народен представител в Радата.

Бойната баба споделя, че когато окупаторите влезнали в селото, тя не се уплашила и решила да ги " обезоръжи ".

Докато солдатите спали пияни, тя се промъкнала, взела им боеприпасите и ги е скрила в зайчарника. Жената изчакала влизането на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) и им предала " трофеите ".

По-рано в интернет се появиха информации за жена от Киев, която още в първите дни на войната е свалила съветски дрон, замервайки го от терасата на блока си с буркан кисели краставички. Повечето хора одобриха " новината " със смях и не помниха тази история, единствено че се оказва, че такава обстановка в действителност е зародила. Журналистите към този момент са разкрили дамата, свалила противников разследващ дрон. Само че оръжието ѝ не било буркан с краставички, а със стерилизирани домати, оповестява организация УНИАН.

Украинският президент Володимир Зеленски неотдавна разказа как селяни с голи ръце са залавяли водачите на свалените съветски самолети, а фермерите без страх прибирали руски БТР-и от полетата.

" Вече повече от месец всички в Украйна се сплотяват и отдават цялата си сила за отбрана на нашата страна, дружно с ВСУ ", съобщи президентът.

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР