Възрастна жена от Варна не скри възмущението си. Тя разказа

...
Възрастна жена от Варна не скри възмущението си. Тя разказа
Коментари Харесай

Варненка: И за това ли ви е виновен кметът?

Възрастна жена от Варна не скри възмущението си. Тя описа пред Varna24.bg , че от години дружно с две свои съседки поддържат градинките в региона с персонални средства. Тази година обаче дамата е напът да се откаже и да остави зелените пространства към блока й да потънат в трева и нечистотия, вместо в цветя.

" Всяка година давам пари, нося разсад, обливам, с цел да е красиво на всички. Възрастен човек съм, само че сядам и го върша без да се окайвам, само че цъфнат ли цветята стартирам и да се нервирам ", споделя дамата. 

По думите й малко на брой са тези, които пазят и се радват на стореното. Повечето за жалост не ценят. " Постоянно шетам фасове, които хората хвърлят от терасите си. Да не приказваме за боклуците, които всеки мята. " Според дамата обаче най-неприятно е това, което оставят след себе си притежателите на домашни любимци. " Оставят кучетата да се свършват работата в цветята, някои от кучетата са много едри, влизат тъпчат, газят, нищо не остава, да не приказваме, че пипаме с ръце ".

" Миналата година се бях отказала ", споделя дамата.

" Имахме лалета, красиви, едри. Нацъфтяха. Точно няколко дни им се порадвахме. Една сутрин ставам, не открих нито едно. Едно не ми бяха оставили! После по какъв начин да желая да върша нещо. После същите тези хора се сърдят на община и кмет. Кметът ли ви е отговорен по тази причина? ", пита дамата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР