Възрастна жена от петричкото село Ново Кономлади е предала хиляда

...
Възрастна жена от петричкото село Ново Кономлади е предала хиляда
Коментари Харесай

Баба даде 1000 лева на измамник, представял се за жандармерист


Възрастна жена от петричкото село Ново Кономлади е предала хиляда лв. на привиден жандармерист, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Благоевград. 

Сигнал за случая е подаден от 87-годишната жена, станала жертва на измамата. Тя е съобщила, че мъж, който се е показал за чиновник на Жандармерията, е изискал да ревизира жилището ѝ за мигранти.

След като дамата го пуснала в дома си, той изискал от нея сумата от хиляда лв., които тя му предала. 

Работещите по случая полицейски чиновници са подхванали незабавни дейности, вследствие на които е арестуван 52-годишният причинител на действието, който е от петричкото село Капатово, оповестиха от ОДМВР - Благоевград. По случая има формирано досъдебно произвеждане.

През ноември полицията в Петрич работи и по различен случай на машинация, при който мъж от петричкото село Скрът е бил въведен в подвеждане, че закупува комплект тенджери и позлатени вилици, като вместо това са му продадени тенджери с неустановена марка, а нанесената вреда е в размер на почти 1600 лв., оповестиха тогава от полицията. По случая бе открит 50-годишен причинител на действието от Молдова, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР