Възрастна жена е била брутално пребита от свой съсед в

...
Възрастна жена е била брутално пребита от свой съсед в
Коментари Харесай

Брутална агресия: Млад мъж помля от бой възрастна жена в София

Възрастна жена е била брутално пребита от собствен комшия в столичния квартал "Толстой ". Приета е в болница, а мъжът е арестуван за 72 часа. Тя е със счупена ръка, нос, с кръвоизлив в окото. Това са единствено забележимите контузии по тялото на Николина. Тя има още голям брой пострадвания, откакто в събота среща инцидентно съседа си от долния етаж – 24-годишният Габриел.
Той ми сподели – веднага ще те убия… и ме хвана за якето, бях с яке, и ме удари един път в стената, повторно в стената и аз към този момент не знаех… губят ми се секунди ли, минути ли”, описа Николина Стефанова.
Неведнъж Николина и фамилията й са чували закани, осведоми bTV. „ Заплашвал е – ще ви убия, тия новобранци ме нервират – несъмнено за нас – тия новобранци, тъй като ние сме новодомците, от 3 месеца сме в това жилище ", изясни потърпевшата.
Мъжът живее самичък в жилището си, който е със счупени прозорци и изкъртен звънец.
Жената се е прибирала от покупки и на етажната площадка пред жилището си е била нападната.
Съседите са сбити. "Тук е затворено общество. Всеки за себе си. Срещаме се просто. "
От Софийската районната прокуратура обявиха, че по време на задържането не е открито мъжът да е използвал алкохол или опиати. А в това време Николина се опасява да се прибере в дома си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР