Възрастен мъж показва пениса си пред деца във Враца, научи

...
Възрастен мъж показва пениса си пред деца във Враца, научи
Коментари Харесай

Загорял мъж вее члена си пред майки и деца във Враца

Възрастен мъж демонстрира пениса си пред деца във Враца, научи организация BulNews. За извратените дейности алармира Милена Начева в рубриката „ Ти, репортерът “.

Жената е станала очевидец на гнусната панорама през вчерашния ден сутринта. Тогава излязла на разходка с двете си деца, които са девойки на 2 и 13 години. Около 75-годишният, разрешил си неприемливото държание, се посочил от тераса на блок ул. „ Найден Геров “ №6, против който живее дамата със фамилията си. Когато извратенякът видял майката с деца ѝ, извадил пениса си и почнал да го развява без никаква срам.

Милена останала потресена от видяното и бързо прибрала девойките у дома, с цел да не стават очевидци на такива грозни гледки. След няколко часа решила да излязат още веднъж и въпреки всичко да успее да се разноски с децата си, като се надявала, че безсрамникът към този момент не си демонстрира достолепието. Излизайки от входа дамата останала неприятно сюрпризирана, виждайки че мъжът към момента е там и когато ги видял още веднъж си извадил члена. Милена решила да снима неговото зрелище, само че той не се смутил и траял да си го развява пред очите на децата.
„ Видя ме, че го фотографирам и не спря, даже му харесваше… Голямата ми щерка беше шокирана и си наведе глава към земята, с цел да не гледа “, сподели Милена.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР