Възрастен мъж от Пловдив е предмет на досъдебно производство заради

...
Възрастен мъж от Пловдив е предмет на досъдебно производство заради
Коментари Харесай

Ново безумие на бензиностанция в Пловдив!

Възрастен мъж от Пловдив е предмет на досъдебно произвеждане поради безумна постъпка. Преди дни Илия Христов отишъл да зарежда газ на Околовръстното на Пловдив. Спрял на бензиностанция " Ромпетрол " и споделил на момчето на изпълни газ за 20 лв.. Докато постъпилият преди седмица на работа в бензиностанцията Салвадоре Д. изпълнявал настояването на пенсионера, той влезнал и платил на касата. 
На връщане не погледнал, че 22-годишният юноша към момента не е извадил револвера от колата и потеглил с мръсна газ. Маркучът подсякъл краката на служащия, той паднал на земята и счупил три зъба. Има и фрактура на челюстта. Салвадоре Д. бил откаран в болница, а клиентът споделил, че не е видял, че служащият не е завършил и не е извадил револвера от колата му. 
По случая е формирано досъдебно произвеждане за причиняване на междинна телесна щета, чака се съдебно-медицинската експертиза и друга експертиза, с цел да се откри какви тъкмо контузии е нанесъл възрастният мъж на младежа с безумната си постъпка, заяви представителят на Районна прокуратура Пловдив Атанас Илиев. 
Илия Христов няма престъпни прояви до момента и е с чисто правосъдно минало. Прокуратурата ще реши дали в следствие да му повдигне обвиняване. Ден преди този случай на друга бензиностанция в Пловдив нахакана дама сътвори сходна вакханалия. На 11 октомври пловдивчанка спряла да зарежда гориво на бензиностанция на " Пещерско шосе ". Тя потеглила с колата си, до момента в който револверът бил още вътре във возилото. 
На виковете на служащия дамата спряла, излязла и се развикала, че бензинджията е отговорен. Била нападателна, безсрамна и груба. Казала, че бензинджията трябвало да работи по-бързо и да не я бави, тя не била видяла, че револверът не е изваден. Този случай не е предаден на прокурор, всичко се е разминало единствено с виковете на бойната дама. Няма подаден сигнал и в полицията. 
Бензинджии обясниха, че клиентите са отговорни за сходни произшествия. Те споделиха, че клиентът не може да заплати, до момента в който револверът не бъде подложен назад на колонката. Така е съгласно условията. Много от хората обаче бързали, не им се чакало, хвърляли парите и тръгвали. Не желали касова записка. Работник напомни по какъв начин преди време поради такова бързане мъж потеглил внезапно и изтръгнал една от колонките на друга газстанция. За благополучие тогава никой не е бил ранен.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР