Възрастен мъж е загинал при пътен инцидент в брациговското село

...
Възрастен мъж е загинал при пътен инцидент в брациговското село
Коментари Харесай

Сгазиха паднал на пътя мъж в Пазарджишко

Възрастен мъж е умрял при пътен случай в брациговското село Бяга, оповестиха от ОДМВР - Пазарджик. Сигнал за случилото се е бил получен през вчерашния ден малко пред 11.00 часа в районно управление (на МВР) - Пещера.

44-годишен лидер от Пловдив управлявал лек автомобил Volkswagen по улиците на селото. На кръстовище по време на завой мъжът не видял падналия на пътното платно 75-годишен гражданин на селото. Така автомобилът минал безусловно през пенсионера. На мястото са пристигнали неотложно екипи на „ Спешна помощ “, локалния полицейски сектор и районно управление (на МВР) - Пещера. Пострадалият е превозен към МБАЛ - Пазарджик, само че макар напъните на незабавните медици още по пътя е умрял.

На мястото е осъществен оглед от дежурна група при полицейското ръководство в Пещера. Пробите за приложимост на алкохол и наркотични субстанции на водача са негативни. Той е арестуван в ареста за период от 24 часа, а за случилото се е известен прокурор от Окръжната прокуратура в Пазарджик. Работата по случая продължава, води се разследване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР