Възрастен мъж е задържан за убийството, съобщават от ОД на

...
Възрастен мъж е задържан за убийството, съобщават от ОД на
Коментари Харесай

Жестоко убийство на млада жена потресе Ямбол

Възрастен мъж е арестуван за убийството, оповестяват от ОД на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Разследването е почнало в нощта против 11 ноември.
В полицията е постъпил сигнал, че в къща в крайморския град е открито тялото на 35-годишна жена с забележими следи от принуждение.

На адреса неотложно са ориентирани криминалисти и Бърза помощ. Сформиран е проверяващ екип за изясняване на всички обстоятелства и условия към случая, съобщи " Дарикнюз ".

На местопроизшествието са осъществени процесуално-следствени дейности, формирано е досъдебно произвеждане и са подхванати оперативно-издирвателни дейности за определяне на причинителя.

В резултат е открита съпричастността към действието на 61-годишен мъж от града. Той е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа.

На 11 ноември, в хода на досъдебното произвеждане мъжът е притеглен в качеството му на обвинен за осъществено закононарушение по член 116, алинея 1, т. 6 във вр. с член 115 от Наказателен кодекс и с прокурорско разпореждане е арестуван за период от 72 часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР