Възрастен мъж е изчезнал мистериозно на 27 ноември, а оттогава

...
Възрастен мъж е изчезнал мистериозно на 27 ноември, а оттогава
Коментари Харесай

Издирват в цялата страна мъж, изчезнал на път за ТЕЛК

Възрастен мъж е липсващ мистериозно на 27 ноември, а от този момент околните му на вятъра търсят някаква информация за него. В този ден той тръгнал към ТЕЛК-Пазарджик, само че не съумял да стигне до такава степен. От фамилията му са алармирали полицията, индивидът е разгласен за общодържавно търсене.

Борис Джамбазов е от Велинград. В понеделник се качва на рейса за Пазарджик, с цел да отиде на ТЕЛК. В Пазарджик обаче следите му се губят. Личната му карта е открита на автогарата в града, а телефонът му - в Пловдив. Близките му потеглят да го търсят и са обиколили всички близки села, само че без триумф. Те разпространиха в обществените мрежи и апел за помощ - който е забелязал Борис, да подаде информация в най-близкото районно ръководство или на телефона на сина му Димитър - 0876575330.

„ Колегите интензивно работят по случая, заяви представителят на Областната дирекция на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. Мъжът незабавно е разгласен за общодържавно търсене, като са известени чиновниците на Министерство на вътрешните работи в цялата страна. Първоначално те са се самосезирали по изявленията в обществените мрежи, след това с тях са се свързали и околните на индивида. Веднага е разгласен за национално търсене, като търсенето обгръща освен Пазарджишка и Пловдивска, само че и други области в страната “.

Служителите на реда вършат всичко допустимо да открият бързо Борис, още повече, че той очевидно не е в положително здравословно положение.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР