Възрастен мъж е бил пребит с лопата и дърво, а

...
Възрастен мъж е бил пребит с лопата и дърво, а
Коментари Харесай

Заради пари: Съседка преби с лопата и дърво възрастен мъж във врачанско село

Възрастен мъж е бил пребит с лопата и дърво , а по-късно е ограбен от своя съседка. Бруталният случай е от врачанското село Градешница, а нападателката от години е негов обществен помощник.

86-годишният мъж е вдовец , а синът и щерка му живеят и работят в града. Наглежда го 69-годишна негова съседка , която пере, чисти и пазари против възнаграждение. Навръх Никулден, откакто се отбива при него за малко, тя се връща и стартира да го бие.

„ От вратата право към мен. С плесница ме удари. Аз спях и си заврях главата под леглото. Тя взе лопатата за печката и стартира да ме постанова. Аз пищях и виках „ какво правиш, за какво “. Ако главата ми беше малко извън – напряко гибел “ , споделя през сълзи възрастният мъж пред „ bTV “.

Пенсионерът има рани по цялото тяло . Освен с лопата, го налагала и с дърво за огрев. След жестокия побой, бръкнала в джоба му и взела 200 лв. . Нападателката си тръгнала, само че по-късно се върнала с предизвестие: „ Ако кажеш на полицията, да знаеш, че няма да бъдеш жив. Ще те унищожа “ .

Мъжът опитал да извика помощ посредством тревога в дома си, тъй като нямал телефон. Никой обаче не го чул, къщите към него са необитаеми. На идната заран случилото се разчуло. Разбрало и фамилията му, при което към този момент пристигнала и полиция.

Възрастният човек не е могъл да повярва, че го е застигнало това и се усеща потиснат. 69-годишната нападателка е била арестувана неотложно . Тя е привлечена като обвинена за обир. От прокуратурата прецизираха:

„ Престъплението е осъществено с особена смелост. Тя е била в пияно положение. Това ще бъде отразено в тази ситуация и ще понесе по-тежка наказателна отговорност. “

Извършителката няма да бъде пусната на независимост , споделиха от прокуратурата във Враца, откъдето ще бъде импортирано искане за непрекъсната мярка „ задържане под стража “. Предвижда се наказване отнемане от независимост от 3 до 10 години .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР