Възрастен мъж е бил блъснат и убит от кола на

...
Възрастен мъж е бил блъснат и убит от кола на
Коментари Харесай

Шофьор уби пешеходец на изхода на Русе и избяга

Възрастен мъж е бил блъснат и погубен от кола на изхода на Русе в посока София. Не е ясно по кое време е станало произшествието, водачът е избягал.

На 20 ноември към 09:30 ч. чиновници от бранш " Пътна полиция " са изпратени по сигнал за настъпило ПТП с потърпевш пешеходец в Русе на основен път I-5 /Русе - Велико Търново/ в региона на 7-ми километър, оповестиха от полицията в Русе.

На място не е открито транспортно следство, претърпяло ПТП, само че в банкета вдясно от пътното платно е открит мъртвец на мъж с незнайна идентичност, с пострадвания по тялото и главата.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група на полицията и правосъден доктор.

Сигналът е подаден сутринта в неделя от пътуващи, които са видели натрупа край пътя, описаха пред Българска национална телевизия хора, които работят в региона. Мъжът евентуално е блъснат в тъмната част на денонощието. Автомобилът обаче не е спрял. На мястото са открити елементи от ризница.

Трупът е откаран за аутопсия. Самоличността на починалия е в развой на определяне. По първичните данни е 74-годишен мъж. Обстоятелствата и аргументите, довели до гибелта на мъжа, се обясняват в хода на формирано досъдебно произвеждане.

От русенската полиция регистрират растеж на злополуките за първите 10 месеца на годината. До края на октомври са регистрирани 868 произшествия, с 36 повече спрямо предходната година. Ранените са 374 души, а 24 са починали, което е с шестима повече.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР