Възрастен мъж беше арестуван и закопчан в белезници в Отава

...
Възрастен мъж беше арестуван и закопчан в белезници в Отава
Коментари Харесай

В Отава арестуваха дядо – натиснал клаксона в подкрепа на Конвоя

Възрастен мъж беше задържан и закопчан в белезници в Отава поради това, че е натиснал клаксона на колата си в поддръжка на стачкуващите от Конвоя на свободата в неделя. Задържането на 78-годишният дядо стана ден преди арбитър да забрани потреблението на клаксон за 10 дни след сигнал на локален гражданин. Това се случи на фона на продължаващите митинги против наложителните ваксини в канадската столица.

Случаен минувач снима ареста на възрастния и имунизиран мъж Джери Шарльобоа.

“Какво неприятно е направил “, се чува да пита очевидецът на видеото. „ Няма потребност от ш….ата ти угриженост, дребосъче “, отвърща един от служителите на реда.



Униформените развеждат Шарльобоа насам натам. Накрая служител на реда с маска хваща дядото и го смъква на колене на улицата, преди да му постави белезниците и да го закопчае за микробуса му.

В понеделник Върховният съд в Онтарио краткотрайно забрани потреблението на клаксони за 10 дни, отговаряйки по този начин на жалбата на жителка на града, която мери в жилището си звук, преизпълнен 80 децибела по време на митингите, почнали на 29 януари.

Ежедневните демонстрации, които не престават към този момент 11 дни, започнаха като митинг против условието за имунизиране на водачите на камиони, които влизат в страната по суша, само че прерастнаха като неодобрение против всички Коронавирус ограничавания и желаеха анулацията им.

Протестите се ускориха още повече във вторник, когато стачкуващите блокираха един от мостовете сред Детройт и Ундзър, Онтарио, който е и най-натоварената граница сред Съединени американски щати и Канада.

Депутатът от Квебек от партията на премиера Трюдо, Джоел Байтбаунд, напусна във вторник откакто упрекна министър-председателя, че разделя хората на Канада.

По време на ексклузивен спор в понеденик вечерта Трюдо разгласи, че митингите би трябвало да спрат и насочи рецензии към участващите в тях, наричайки ги „ няколко души, които крещят и размахват свастики “.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР