Възраждане“ започва събирането на подписи за петиция, която ще внесе

...
Възраждане“ започва събирането на подписи за петиция, която ще внесе
Коментари Харесай

Петър Петров: „Възраждане“ събира подписка заради приемането на еврото, която ще внесе в Европарламента

„ Възраждане “ стартира събирането на подписи за петиция, която ще внесе в Европейския парламент. От партията ще упорстват да бъде взето решение за разнообразни правила за България във връзка с приемане на еврото. Това разгласи Петър Петров – зам.-председател на „ Възраждане “ и депутат от ПГ на партията, във фейсбук:

Конституционният съд погази Конституцията - главния закон на страната. Беше потъпкана демокрацията и правото на 604 000 български жители на избор и глас. След осъществените престъпления, от страна на Конституционния съд и Народното събрание, всяка една държавна институция, следена от ръководещите сега, съставлява единствено и само себе си, а не българския народ, и е в ръцете на непознатите сътрудници. Това ли е „ тяхното Министерство на вътрешните работи “ по оня запис на Политическа партия?

" Възраждане " не има намерение да се преценява с нарежданията на непознати сътрудници към българските институции. Протестите ще продължат! Тридесетгодишното заличаване на България ще спре и ние ще го спрем.

„ Възраждане “ има към този момент партии-партньори в Европейския съюз, още преди да е станала част от Европейския парламент. Имаме и политическо решение на обстановката. Очевидно е, че за следващ път то ще пристигна, в резултат на добре водената от нас външна политика, и на безволевите настоящи родни властимащи.

Започваме събирането на подписи за петиция, която ще внесем в Европейския парламент. Гласът на българите ще бъде чут ясно и отчетливо там, незабавно след изборите през юни тази година. Имаме поддръжката на нашите интернационалните политически сътрудници, с които споделяме общи цели за опазване на националните ни валути и обичайните ни полезности.

След изборите на 9 юни евродепутатите от Възраждане незабавно ще внесат тази петиция в Европейския парламент и ще упорстват да бъде взето решение за разнообразни правила за България във връзка с приемане на еврото. Така, както направихме с предлагането за референдум, ние постоянно пазиме ползите на нашите сънародници. Подкрепете ни!

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР