Възраждане възнамерява да попречи на прожекцията на филма Близо във

...
Възраждане възнамерява да попречи на прожекцията на филма Близо във
Коментари Харесай

„Възраждане” ще спира прожекция на филма „Близо” във Варна

„ Възраждане ” има намерение да попречи на прожекцията на кино лентата „ Близо ” във Варна. Това излиза наяве от събитие във „ Facebook ” под надпис „ Да защитим децата на Варна - не на педофилската агитация! ”.

Първата прожекция на лентата в морския град е планувана за 23 юни във Фестивални и конгресен център. В рамките на седмица филмът ще бъде показан 6 пъти.

„ Във Варна педофилия няма да допуснем! Възраждане-Варна кани своите съидейници на 23.06.23 от 18:30 пред ФК Варна, където ще защитим децата си от педофилската еднополова фракция, която протяга пипалата си към тях! ”, показват уредниците на събитието.

Привърженици на „ Възраждане ” към този момент попречиха на прожекцията на „ Близо ” в софийското кино „ Одеон ” на 10 юни.



Филмът „ Близо ” е копродукция на Белгия, Нидерландия и Франция. Лентата е оличена с голмата премия на журито на фестивала в Кан предходната година. На уеб страницата на Фестивалния и конгресен център е оповестен следния анонс за кино лентата:

„ Тринайсетгодишните Лео и Реми са най-хубави другари. През лятото те са неразделни, само че началото на образователната година идва с нови обществени проблеми, които слагат на тестване тяхната интимна и видимо неразрушима връзка. Завладяващият и замайващ образен жанр потапя фена във вълнуващия и прочувствено нерешителен свят на юношеството със затрогваща и опустощителна изясненост. Вторият филм на Лукас Донт е преломен и паметен портрет на пресечната точка сред другарството и любовта, идентичността и независимостта, сърдечната болежка и изцелението ”.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР