Възраждане ще се яви самостоятелно на изборите, както винаги

...
Възраждане  ще се яви самостоятелно на изборите, както винаги
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: И служебното правителство не е самостоятелно

" Възраждане " ще се яви независимо на изборите, както постоянно до момента, сподели в студиото на Българска национална телевизия " Денят стартира " водачът на партията Костадин Костадинов. Целта ни е да спечелим тези избори. Към сегашния миг " Възраждане " е първа политическа мощ, съгласно данните, с които разполагаме, сподели Костадинов. Теза данни, съгласно него са от социологически изследвания.

Разбира се, че сте чели други данни, тъй като социологическите организации, по-голямата част у нас работят като социологически компании и имат цел да приготвят публичното мнение за резултати, който някой е написал някъде, сподели той и съобщи, че постоянно резултатите на " Възраждане " социолозите ги показват два пъти по-малки, в сравнение с в действителност са.

Категоричен е, че не е допустима огромна патриотична коалиция, както предложи Вътрешна македонска революционна организация, тъй като по думите му " Вътрешна македонска революционна организация е част от незаконния някогашен ръководещ режим на ГЕРБ.

Хората, които претендират да са патриоти, не трябва да бъдат обвързани с корупционни практики или с ръководства, които продават българските национални ползи, както го вършат от Вътрешна македонска революционна организация. Нямат нищо общо с патриотизма и няма по какъв начин да има такава коалиция, тъй като единствената българска национална организация е " Възраждане ", сподели той.

По тематиката с " Газпром " Костадинов съобщи, че позицията на " Възраждане " е позицията на всеки един естествен жител, че би трябвало да има газ, а газът не се въздейства от евроатлантически полезности, тъй като те не топлят. Очевидно е, че българското държавно управление действаше в безусловно непознат интерес, в полза на Съединени американски щати. Направи се всичко допустимо зависимостта от " Газпром " да се трансформира според към Съединени американски щати от произвеждане на ток, сподели Костадинов. Каза, че и служебното държавно управление не е независимо.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР