Възраждане“ ще подобри резултатите си, но Стефан Янев и Български

...
Възраждане“ ще подобри резултатите си, но Стефан Янев и Български
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Партията на Стефан Янев е лабораторно упражнение

" Възраждане “ ще усъвършенства резултатите си, само че Стефан Янев и " Български напредък “ няма да имат наличие в идващия парламент. Това разяснява в  " Тази заран “ ръководителят на партия " Движение 21 “ Татяна Дончева.

" Това е лабораторно упражнение. Това е неглижиране на плана на Янев, тъй като има малко време. През него няма да могат да парират " Продължаваме промяната “. Не могат да прелеят гласове от Българска социалистическа партия, тъй като Янев няма еднаквост. Янев имаше добър старт преди да се записва “, добави водачът на " Движение 21 “.

Партията на Дончева няма да се яви на идните избори на 2 октомври.

" В раздробеното политическо пространство се роди фрагментиран и неустойчив парламент. Проблемът е сложен. В настоящия миг той не може да бъде преодолян. Много обединения ще вземат по малко гласове “, добави тя.

" За " Движение 21 “ е значимо да се работи за нова групировка в идващите три месеца. Тук не става дума за коалиция, а за групировка, която да влезе в център-ляво. Следващата година има локални избори, а се обрисуват и парламентарни. Очертават се условия за активирането на нови хора и общности “, уточни Дончева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР