„Възраждане“ постигна две от трите цели, които си постави във

...
„Възраждане“ постигна две от трите цели, които си постави във
Коментари Харесай

Костадинов: Хората е ваксинират принудително


„ Възраждане “ реализира две от трите цели, които си сложи във връзка със „ зеления документ “. Това сподели Костадин Костадинов, ръководител на партия „ Възраждане “, в предаването „ Добър ден, България “ на Радио „ Фокус “.

„ Първата цел беше да имаме диалог по тематиката с министър-председателя и с неговия екип, тъй като в последна сметка тези проблеми би трябвало да се вземат решение с политически разговор. Втората цел, която си поставихме, беше да се сътвори работна група, която през днешния ден би трябвало да бъде към този момент публично конституирана и да почне да работи, и до 2 февруари да излезе с професионално, експертно умозаключение по тематиката „ Полезен или нездравословен е зеленият документ “. Аз обаче мисля, че няма потребност дори да работи кой знае какъв брой доста дълго време тази група, тъй като виждате сега какво се случва “.

По думите му, „ зеленият документ “ е постигнал задачите, тъй като е вдигнал % на имунизираните с към 30-40%.

„ Но това са хора, които се имунизираха наложително, срещу волята си. Т.е. сега българската страна упражнява едно принуждение над българските жители. Како има повече да приказваме? Аз ще ви кажа и дано да бъде ясно и чуто от вашите слушатели, че задачата на цялото това начинание, цялото това упражнение е да се добута статистиката до 50,001% имунизирани. В момента, в който това нещо стане, ръководещите ще кажат „ Вече болшинството от хората са имунизирани и по тази причина в този момент ще въведем наложителна имунизация за всички “, без значение от приказките, че това няма да се направи “, уточни Костадинов.

Той добави, че в случай че някой са опасява, няма никакъв проблем да съблюдава рестриктивните мерки и да носи маска, ида се имунизира.

„ Това си е негово решение и аз няма да го осъдя и в никакъв случай не съм осъждал никой в това отношение. Но забелязвате ли, че от другата страна не е по този начин? От другата страна се насажда надали не – хайде да не споделям ненавист, само че обвинявания към хората, които са решили да не се имунизират. Ето това е нещото, което аз ви споделям, че води до разделяне в обществото и то се подтиква и се насажда от ръководещите към този момент близо две години – от 13 март, предходната година на 13 март беше въведено изключителното състояние. Докога ще продължаваме с тази суматоха и неуравновесеност? Защо примерно да кажем никой не се заинтересува с какъв брой % е скочил броят на смъртните случаи вследствие на инфаркти и инсулти, с какъв брой % е скочил броят на самоубийствата? Това някак си ей по този начин, апропо минава като информация “, уточни водачът на „ Възраждане “.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР