Възраждане планира да спре излъчването на филма Близо във Варна.

...
Възраждане планира да спре излъчването на филма Близо във Варна.
Коментари Харесай

Възраждане ще спират прожекция на филма Близо във Варна

" Възраждане " възнамерява да спре излъчването на кино лентата " Близо " във Варна. Първата прожекция на лентата в морския град е планувана за 23 юни във Фестивални и конгресен център. В рамките на седмица филмът ще бъде показан 6 пъти, научи Varna24.bg. 

" Във Варна педофилия няма да допуснем! Възраждане-Варна кани своите съидейници на 23.06.23 от 18:30 пред ФК Варна, където ще защитим децата си от педофилската еднополова фракция, която протяга пипалата си към тях! ", се споделя в страницата на събитието във Facebook.

Лентата наблюдава интимните връзки на две 13-годишни момчета. В анонса се споделя:

" Тринайсетгодишните Лео и Реми са най-хубави другари. През лятото те са неразделни, само че началото на образователната година идва с нови обществени проблеми, които слагат на тестване тяхната интимна и видимо неразрушима връзка. Завладяващият и замайващ образен жанр потапя фена във вълнуващия и прочувствено нерешителен свят на юношеството със затрогваща и опустошителна яснота. Вторият филм на Лукас Донт е преломен и паметен портрет на пресечната точка сред другарството и любовта, идентичността и независимостта, сърдечната болежка и изцелението ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР