Възраждане“ обжалва всички промени в Конституцията. Това обяви Костадин Костадинов

...
Възраждане“ обжалва всички промени в Конституцията. Това обяви Костадин Костадинов
Коментари Харесай

„Възраждане“ обжалва всички промени в Конституцията

„ Възраждане “ апелира всички промени в Конституцията. Това разгласи Костадин Костадинов във Фейсбук.

SafeNews разгласява коментара му без редакторска интервенция:

Преди малко внесохме жалбата в Конституционния съд против осъществените от ППДБ, Движение за права и свободи и ГЕРБ промени в конституцията. Жалбата е подписана с изключение на от нас, Възраждане, и от Има Такъв Народ. Българска социалистическа партия не подписаха жалбата, с което за следващ път демонстрираха същинския си облик на постоянно подготвени за колаборация с някогашните си съдружни сътрудници от ППДБ.

С тази тъжба ние апелираме всички промени. Напомням, че президента Радев, който също апелира преди 2 дни, апелира единствено 1/3 от измененията. И той, както и Българска социалистическа партия, също сподели за следващ път, че думи и каузи при него рядко съответстват.

От тук насетне всичко е в ръцете на Конституционния съд. Вярвам, че той ще се произнесе в интерес на народа и страната и ще отхвърли незаконните промени, осъществени от незаконната тройна коалиция ППДБ-ДПС-ГЕРБ. Напомням също по този начин, че безусловно всеки миг чакаме и решение на съда по миналата ни тъжба за незаконно отхвърления от ППДБ-ДПС-ГЕРБ референдум за опазване на българския лев.

Още вести четете в категорията България 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР