Възраждане не включи в листите си за изборите известна личност,

...
Възраждане не включи в листите си за изборите известна личност,
Коментари Харесай

Шампионката по шах Цвета Галунова отпадна от Възраждане: Предпочетоха членове, които не задават въпроси

" Възраждане " не включи в листите си за изборите известна персона, която бе депутат от партията в последния парламент.

" Предпочитанията натежаха към партийните членове, които слагат ползите на партията на първо и само място, които не си разрешават да слагат под подозрение управническите решения, да задават въпроси и да желаят да бъдат убеждавани в съответни позиции и процедури на партията ", уточни европейската шампионка по шах Цвета Галунова.

" На 14.08. се взе решение в листите на " Възраждане " да попаднат единствено потвърдени партийни членове, а гражданските квоти, каквато бях аз, да бъдат освободени от ангажимент. В последна сметка " договорът " сред мен и " Възраждане " стартира с началото на акцията през октомври 2021г. и завърши с края на 47-то Народно заседание. Предстоеше предоговаряне на партньорството, само че то не се състоя. " Това заяви някогашният народен представител от " Възраждане " Цвета Галунова.

По думите на Галунова партньорството й с " Възраждане " ще продължи.

" За Политическа партия " Възраждане " резултатите или не бяха задоволителни, или не бяха от значително значение. Предпочитанията натежаха към партийните членове, които слагат ползите на партията на първо и само място, които не си разрешават да слагат под подозрение управническите решения, да задават въпроси и да желаят да бъдат убеждавани в съответни позиции и процедури на партията ", пиши още Галунова, представена от eurocom.bg.

Ето и целият й пост:

Различното в елементарна среда не свети, а по-често се подценява и подценява. "

  </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР