Възраждане настояха за оставката на шефа на БНБ Димитър Радев

...
Възраждане настояха за оставката на шефа на БНБ Димитър Радев
Коментари Харесай

Костя поиска оставката на шефа на БНБ

" Възраждане " настояха за оставката на шефа на Българска народна банка Димитър Радев на брифинг в Народно събрание на депутата Деян Николов.

Българска народна банка работи по проекта за въвеждане на еврото, разгласи той и настоя Българска народна банка да оповести всичките си дейности по въвеждане на единната европейска валута у нас. Работи се по информационна тактика за въвеждане на еврото, по която ще се похарчат 10 милиона лв., недоволни са хората на Костадин Костадинов. Текат процеси за подмяна на евро банкноти и монети, по думите на Деян Николов.

Възраждане одобряват всичко това като подмолна игра за заличаване на валутния ръб и българския лев. Това става в обстановка, в която мандатът на шефа на Българска народна банка изтече преди две години, сподели Николов. Да спре всякаква работа по заличаване на борда и лв., желаят от Възраждане. Те упорстват да спрат всевъзможни диалози с ЕЦБ и Европейска комисия по тематиката за еврото.

Ако желаят война с българския народ, ще я получат, закани се Николов. Димитър Радев работи против ползите на страната, считат хората на Костадин Костадинов. Ще защитим ползите на българските жители, посочи националният представител.

Припомняме, че Възраждане събра близо 600 000 подписа за свикване на референдум за опазване на българския лев.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР