Възраждане“ категорично се утвърди като най-голямата политическа сила в патриотичния

...
Възраждане“ категорично се утвърди като най-голямата политическа сила в патриотичния
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: `Възраждане` се утвърди като нов патриотичен лидер |

„ Възраждане “ изрично се утвърди като най-голямата политическа мощ в патриотичния бранш и като новия родолюбив водач в България, съобщи Костадин Костадинов, водачът на осмата по резултат политическа групировка на предварителните парламентарни избори пред БНР.

Той дефинира резултата от вота като добър, само че не отличен, защото „ Възраждане “ не прескочи бариерата oт 4% от гласовете и не влиза в Народното събрание.

Според водача на „ Възраждане “ ниската изборна интензивност се дължи на дейностите на Министерство на вътрешните работи и намаляването на купения избор.

Костадин Костадинов счита, че е допустимо проектокабинетът на Слави Трифонов да получи непредвидена поддръжка.

По думите му, откакто бяха оповестени проектите на Слави Трифонов за бъдещо държавно управление, партийният план е почнал да ерозира, само че все пак няма да има проблем с гласуването на препоръчаното държавно управление.

„ Защо подценявате опцията Бойко Борисов да гласоподава за държавно управление, което той знае, че в този случай няма да бъде сполучливо, само че той има интерес от това държавно управление. В момента демонстрира, че го е боязън от служебния кабинет. Всъщност не от служебния кабинет. Страх го е от Бойко Рашков. “

Костадинов предвижда, че ще има държавно управление с пай небосвод и нови предварителни избори след 6-7 месеца.

„ Ами в случай че Движение за права и свободи решат да го поддържат? Защо да нямаме държавно управление на малцинството с поддръжката на ГЕРБ и на Движение за права и свободи? ", попита той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР