Възраждане категорично обявиха, че няма да подкрепят правителството на Николай

...
Възраждане категорично обявиха, че няма да подкрепят правителството на Николай
Коментари Харесай

Какво виждате в огледалото - питат всички в опозиция на Денков/Габриел

Възраждане изрично оповестиха, че няма да поддържат държавното управление на Николай Денков. Деница Сачева от ГЕРБ показа, че борбата със самия себе си е най-тежката. Изборите можеха да са опция, в случай че можеха да произведат друг резултат, посочи тя по време на дебатите за кабинет с втория мандат.

Политиката изисква деяние тук и в този момент, безапелационен бе националният представител. Не можело повече страната да се ръководи от хора, които не са определени от хората, счита Сачева. Управлението сред първите две партии било единственото допустимо в този миг. Без подозрение ние имаме насъбрано съмнение между тях, сподели още депутатът от ГЕРБ. Тя уточни, че ще бъде мъчно това ръководство. Днес ние не даваме заем на доверие, даваме заем на време, акцентира Деница Сачева. Решаването на политически рецесии не става по комфортен за всички метод, съгласно нея. Нямаме потребност от пране на нашия имидж, сподели още тя.

Чист и неоцапан би трябвало да се пази, по думите й, единствено ликът на България. Филип Станев от Има Такъв Народ попита: " господин Борисов, когато се погледнете в огледалото виждате ли там Делян Пеевски, Мустафа Карадайъ, Кирил Петков, Асен Василев, Атанас Атанасов, Христо Иванов ".Лигата на невероятните джентълмени измамници виждат от Има Такъв Народ. Стига ала-бала, настоя Станев. Той предвижда гражданско неодобрение.

Гроздан Караджов пък цитира от трибуната всички поръчки на Политическа партия, че няма да ръководят с ГЕРБ. Вони, сподели той и ги назова лъжливи политици, както и донове. Надежда тука всяка оставете, прикани Караджов.
 Радев: Борисов подарява цялата власт на Политическа партия
Радев: Борисов подарява цялата власт на Политическа партия

Депутатите ще покажат дали са с ампутирано достолепие, съгласно президента

Вежди Рашидов от ГЕРБ уточни, че в новото държавно управление имало хора, които постоянно би подкрепил и такива, които в никакъв случай не би подкрепил. Но страстите са едно, а разумът-друго, съобщи още той. Рашидов щял да гласоподава за държавното управление, с цел да се успокои обществото и да се тръгне по пътя, който носи съзидание. Стойте покрай хората, има вяра в народа си, имам вяра в страната си, показа депутатът.

Радостин Василев, който към този момент е самостоятелен народен представител, счита, че през днешния ден е печален ден за България, което ще прикрива корупция и ще изпира престижи. Политическа партия към този момент няма идеология, счита Василев.

Българите не обичат да бъдат лъгани, не обичат ала-бала, добави националният представител. Тук е цялостно с лъжци и измамници, включи се и Тошко Йорданов.

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова уточни, че историята ни познава политически взаимни отстъпки, само че това през днешния ден не било такова. Паралелната страна се прегрупира, счита тя. Това прегрупиране минавало през трупове в последните дни безусловно. Това, което родихте през днешния ден е еднорък и двуглав Франкенщайн, обърна се аленият лидер към първите две обединения в Народното събрание. Сутринта Нинова се обърнала към изкуствен интелект да й напише тирада за корупцията в България и прочете какво й споделил той. След това сподели и какво мисли естественият разсъдък, който се оказаха записите, изнесени от Радостин Василев. Лицемерие, боязън, задкулисие, пералнята на престъпността виждат левите в новата власт. Не се продадохме за постове, безапелационна бе Нинова.

Според Възраждане през днешния ден се прави държавен прелом, зад който стоят Централно разузнавателно управление на САЩ и американското посолство.

Любен Дилов-син показа, че не знае какъв брой постоянно Корнелия Нинова си приказва с изкуствения разсъдък, само че един диалог с естествения разсъдък на Иван Гешев й трансформирал мнението за кабинета. Тошко Йорданов пък съобщи, че Любен Дилов и Настимир Ананиев били политически пеперудки, опрашени от коя ли не партия.
 Денков поставя завършек на поредицата от безплодни избори
Денков поставя завършек на поредицата от безплодни избори

Макар че детската му фантазия не била да е министър председател на страна в тежка криза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР