Възраждане“ канят напусналите Величие“ да се присъединят към тях! Шестимата

...
Възраждане“ канят напусналите Величие“ да се присъединят към тях! Шестимата
Коментари Харесай

Разкритие: „Възраждане“ канят напусналите „Величие“ да се присъединят към тях!

„ Възраждане “ канят напусналите „ Величие “ да се причислят към тях! Шестимата депутати, които по-рано през днешния ден напуснаха ПГ на „ Величие ” по заповед на „ идеолога “ Ивелин Михайлов, са получили покана да се причислят към парламентарната група на „ Възраждане ”, оповестява Narod.bg.

„ Възраждане “ канят напусналите „ Величие “ да се причислят към тях!

На отцепниците Красимира Катинчарова, Юлияна Матеева, Росица Калинова, Павлин Петров, Лариса Савова и Ирена Негинова им е препоръчано, въпреки и импровизирано, с цел да няма обвинявания в партийно номадство, да употребяват всички привилегии на една парламентарна група – стая в Народно събрание, кола от НСО и така нататък, както и да гласоподават по отношение на нарежданията на водача на „ Възраждане ” Костадин Костадинов.

 по-рано стана известно, че парламентарната група на „ Величие “ се разпадна, откакто шестима депутати я напуснаха тази заран.

Преустановяването на съществуването на ПГ на „ Величие “ беше оповестено от парламентарната естрада от зам.-председателя на Народното събрание Росица Кирова. Така в Народното събрание остават шест парламентарни групи.

Разкритие: „ Възраждане “ канят напусналите „ Величие “ да се причислят към тях! 05.07.24 17:42 Андрей Райчев сподели кой ще бъде новият министър председател 05.07.24 17:27 На хоризонта се задава рецесия в енергетиката, с медикаментите, по улиците е като каубойска среща… 05.07.24 17:09 Костадинов за SafeNews: Имаме рецесия на статуквото 05.07.24 17:00 MWM: Руските войски унищожиха още един танк M1A1 Abrams на украинската войска в региона на Авдеевка 05.07.24 16:37

Това е краят на политическа партия „ Величие ”. Това съобщи Дарин Георгиев от „ Величие “ пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

„ Продължаваме да работим с това, което ни остана като запас.
Не можем да участваме в комисии. Нашата работа продължава като наблюдаващи. Зад разпада на партия Величие стои Ивелин Михайлов. Аз не преставам с тези, които не са предали концепцията „ Величие “ и не са се отделили “, добави още Георгиев.

„ Очевидно няма да е с „ Величие “.
Имаше нарушавания след конгреса на партията. С нея няма по какъв начин да се продължи. Това е краят на политическа партия „ Величие “, сподели Дарин Георгиев по отношение на това дали ще се яви на идващите избори.

Георгиев удостовери, че хора от партията и от парламентарната група са държани в „ Историческия парк “.

„ Водеха се диалози по какъв начин е гласувано и за какво от Ивелин Михайлов. Аз също бях там, с цел да се уверя, че няма да последват по-тежки неща за хората на място “, добави Георгиев.

 

 

Източник – Narod.bg

Още вести четете в: България За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР