“Възраждане изключват от парламентарната си група трима депутати, които са

...
“Възраждане изключват от парламентарната си група трима депутати, които са
Коментари Харесай

Цепнаха “Възраждане” 3 депутати изключени

“Възраждане ” изключват от парламентарната си група трима депутати, които са номинирали общинските съветници в листата на партията в София и през вчерашния ден поддържаха Цветомир Петров за ръководител на СОС. Това разгласи пред публицисти в Народното събрание водачът на партията Костадин Костадинов.

Става дума за народните представители Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев. По думите на Костадинов, е трябвало те да понесат политическа отговорност, не са го създали и по тази причина са били изключени.

“Вчера 4 индивида от групата на “Възраждане ” от Столичния общински съвет избраха да изберат финансови тласъци пред достойнството и идеята на “Възраждане ”. Това извънредно неприятно тяхно решение рефлектира и върху организацията. Вчера вечерта имаше съвещание на софийската организация и се реши да им се изиска политическа отговорност и от народните представители, които са номинирали тези лица в листата за общински съветници в София ”, разяснява водачът на партията Костадин Костадинов.

Той добави, че тази заран ПГ на “Възраждане ” е взела решение да изключи тримата депутати, защото са отказали да изпълнят настояването на столичната организация на партията.

“Те избраха да останат в Народното събрание, вместо да подадат оставка, с цел да поемат политическата отговорност. В този случай политическата отговорност я поемаме ние като парламентарна група, тъй като сме длъжни да покажем на нашите гласоподаватели, че изменничества не се простят ”, разяснява Костадинов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР