Възраждане искат правителството да бъде разследвано за контакти с чужди

...
Възраждане искат правителството да бъде разследвано за контакти с чужди
Коментари Харесай

Възраждане иска кабинетът да бъде разследван за контакти с чужди посолства

" Възраждане " желаят държавното управление да бъде разследвано за контакти с непознати посолства . Членовете на държавното управление да бъдат разследвани за връзки с непознати посолства и фондации, обслужващи непознати ползи.

Това искане насочи в декларация от трибуната на Народното събрание депутатът Елена Гунчева . Идентично искане има и във връзка с представители на службите. Причината - съгласно народния представител след " донос " от страна на българската страна. Вече седмица липсвала реакция по проблема.

" Българското държавно управление и служби към този момент седмица мълчат по скандалния случай, при който български депутат, ръководител на партия, бе задържан в Украйна и му бе неразрешено 10 години да влиза в страната . " С драматизъм Гунчев повтори, че против него е ориентирано оръжие и му е било обяснено, че е ръководител на проруска партия.

От Възраждане са уверени, че тази информация е получена от българските служби.

" Било е допустимо да бъде даже разстрелян ", развълнува се Гунчева.

Тя пита - могат ли службите, които са на директно послушание на Министерски съвет, да взимат своеволно решения . Затова от партията на Костадинов упорстват ДАНС и разузнаването да проверяват случая и кой е разпоредил даването на информация на Украйна.

" Държавната измяна е освен закононарушение по Наказателен кодекс, а срам за всеки, който я е позволил. От години България се ръководи от американското посолство ", остра бе Гунчева.
 Костадинов за черния си щемпел: Някой разчиства вътрешни сметки на външен терен
Костадинов за черния си щемпел: Някой разчиства вътрешни сметки на външен терен

Призна, че е имал среща, неофициална, с съветския посланик
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР