Възраждане иска българските служби да предоставят информация за всички министри

...
Възраждане иска българските служби да предоставят информация за всички министри
Коментари Харесай

Костадинов е заплаха, но за националните предатели

Възраждане желае българските служби да дават информация за всички министри и народни представители и връзката им с всички посолства и фондации.

Парламентарната група на Възраждане с огромно безпокойствие регистрира обстоятелството, че българското държавно управление и служби към този момент цяла седмица мълчат по скандалния случай, при който български депутат, ръководител на българска партия и парламентарна група, е задържан в Украйна и му е неразрешено за 10 години да влиза в страната.

Д-р Костадин Костадинов беше на посещаване при българите в Болград в Украйна на четвърти март тази година. На територията на Украйна е арестуван от военни елементи, против него е ориентирано оръжие, като му е обяснено, че е ръководител на проруска партия и тази информация е получена от българските служби. Във военната конюнктура в Украйна е било допустимо и доктор Костадин Костадинов да бъде задържан или даже разстрелян.

Вчера от трибуната на Народното събрание от ръководещата канадска секта „ Продължаваме промяната “ обявиха, че доктор Костадин Костадинов може да е опасност за националната сигурност. Да, опасност е! Но не за националната сигурност, а за националните предатели!

Българските служби са подчинени на Министерски съвет и съответните министри. Изключително притеснителен е фактът, че същите могат самоволно да дават сходна подправена информация на службите на страна, в която се води война с ясното схващане, че сходна информация може да стане причина и за гибелта на български депутат. Още по-обезпокоително е, в случай че това е станало по предписание към службите за доктор Костадинов да бъде дискредитиран, да не може повече да посещава българите в Украйна и даже да бъде погубен при военното състояние, в което се намира тази страна. Тези дейности на украинските управляващи, и най-много информацията, че българските служби са дали подправена информация на украинските служби, която може да сложи в заплаха живота на български депутат, заплашват националната ни сигурност и би трябвало да бъдат разследвани с цялата суровост на закона.

Възраждане упорства способените български служби – Държавна организация по национална сигурност, Държавна организация „ Разузнаване ”, да проверяват случая и дават данни кой, къде, по кое време и по какъв начин е дал сходна подправена информация, че доктор Костадин Костадинов е ръководител на проруска партия в България, на украинските служби. Да проверяват и дадат информация също по този начин кой е разпоредил даването на тази информация на украинските служби и с каква цел.

Изключително унизително за България е българските служби да предават български жители и то народни представители, на непозната страна, било то и подкрепяна от американските господари на българското държавно управление. С това свое дейности службите и този, който им е разпоредил да дават информацията, освен слагат в заплаха живота на български жител и депутат, само че и се трансформират в национални предатели. Защото никоя страна не предава своите. Освен в случай че не е страна, а колония.

Ето за какво парламентарната група на Възраждане, поради националната сигурност на България и пробивите в службите и сигурността, упорства за следното:
Да бъдат разследвани членовете на Министерски съвет за контактите си и връзките с непознати посолства – американско, съветско, турско, израелско и други и по-специално да бъде разследвано кой, по кое време и за какво от членовете на Министерския съвет, са ходили в американското, съветското, турското или което и да е друго посолство, кои са участвали на диалозите, какви са били тематиките и дали не са предавали сензитивна информация и държавни секрети там.Да се проверява и дали непознати посланици са оказвали влияние върху назначения в българските служби, държавно управление или други институции и дали са оказвали влияние върху външната политика на България.Да бъде разследвана връзката на политиците от ръководещата коалиция за връзки и взаимозависимост от непознати фондации, както и на връзките им с „ Америка за България ” и други непознати фондации и корпорации, каквато взаимозависимост би нарушила отговорностите им като български народни представители и членове на държавното управление.Да се проверява дали има случаи чиновници от българското разузнаване и служби да рапортуват в непознати посолства за събрана от тях информация и такава, отнасяща се до български жители.Да бъде възложен от службите лист на всички депутати, получавали пари или работили за непознати фондации и организации – без значение дали американски, съветски, турски или други.
Припомняме, че държавната измяна е освен закононарушение по Наказателния кодекс, а срам за всички, които са я позволили. От години българската страна се ръководи в полза на непознати страни, а не в полза на българския народ. Държавната политика през днешния ден в България се дефинира в американското посолство, а не в българското Народно заседание. Крайно време е на това национално изменничество да се постави край.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР