„Възраждане“ е против налагането на санкции срещу Русия. Това заяви

...
„Възраждане“ е против налагането на санкции срещу Русия. Това заяви
Коментари Харесай

Костадинов: „Възраждане“ е против налагането на санкции срещу Русия



„ Възраждане “ е срещу налагането на наказания против Русия. Това съобщи в Народното събрание ръководителят на партията Костадин Костадинов по време на дебатите за правене на обща позиция за спора сред Русия и Украйна.

Той „ Става въпрос за втората точка, която звучи по този начин: Подкрепя сътрудниците и съдружниците си в Европейски Съюз и НАТО при разискването на пакет от ограничения, включително и наказания “. Нашето мнение е, че наказания не би трябвало да има.

По думите му в този спор България ще понесе стопански вреди. Според него с обща декларация страната ни ще заеме позиция.

„ България е самостоятелна страна и би трябвало да взима решенията си сама, в случай че в нашия народен интерес е да наложим наказания – ще ги наложим, само че някой да ми изясни каква ще бъде изгодата на България “, уточни водачът на „ Възраждане “.

Според него би трябвало да се подхващат ограничения за помощ на българите, намиращи се в Украйна. Той призна, че има нарушение на интернационалното право и експанзия.

Изказването на Костадинов беше упрекнато от депутатите в залата.

„ Българският народен интерес е интернационалното право да се съблюдава. Когато има незаконно нарушаване - да има реакция. Имаме потребност интернационалното право да бъде спазвано. Когато на по-малко от 400 км от нашите крайбрежия се развихря война, такава огромна интервенция, ние да си мислим, че може да се снишим, с цел да избегнем наказания, в най-мекия случай е страхотна илюзия “, съобщи Христо Иванов от Демократична България.

Снимка: БГНЕС


Народните представители от „ Възраждане “ желаеха Христо Петров от Политическа партия да бъде осъден поради непристоен жест, той получи забележка от ръководителя на Народно събрание. Страстите в залата се разгорещиха и се наложи Народното събрание да излезе в отмора.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР