Възприехме мисълта, че през следващата седмицаще има редовен кабинет. Но

...
Възприехме мисълта, че през следващата седмицаще има редовен кабинет. Но
Коментари Харесай

Димо Гяуров: Може би отиваме към поредните шести избори

Възприехме мисълта, че през идната седмицаще има постоянен кабинет. Но през последните два дни стана ясно, че може би отиваме на нови избори. Това съобщи пред Народоосвободителна въстаническа армия някогашният шеф на Националната разследваща работа Димо Гяуров.

„ През миналата седмица успяхме да си потвърдим, че от неприятно е допустимо и по-лошо. Някак си възприехме мисълта, че през идната седмица ще има постоянен кабинет. Но през последните два дни стана ясно, че тази концепция сякаш стана безусловно невероятно и може би отиваме към следващите шести избори. “

По въпроса за вероятно вмешателство на вътрешни или непознати сили, които нямат интерес да няма кабинет, Гяуров съобщи:

„ Според мен това беше нормално политическо говорене. Не настоявам, че то е неприемливо, само че не се основава на нито едно доказателство ”, уточни той. И добави: „ Няма доказателства за присъединяване на службите в подслушване, в следене, в опит за изнасяне на информация за  да се взриви бъдещия кабинет. Не виждам нито един мотив в поддръжка на това изказване ”.

Бившият началник на разузнаването е безапелационен, че в никакъв случай не се е случвало българските служби да се кадруват от вън.

„ Сега, когато видяхме, че един от участниците ги е направил, няма причини за интервенция на службите. Никога не се е случвало службите да се кадруват извън. няма такава процедура. Няма никаква такава сделка, която да поражда от някакъв контракт. Никой от нашите сътрудници до момента не си е разрешавал сходно нещо. Убеден съм, че и отсега нататък няма да си го разрешат ”.

Етикети: Димо Гяуровизборислужби
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР