Възпоменателна церемония в знак на съпричастност по повод годишнината от

...
Възпоменателна церемония в знак на съпричастност по повод годишнината от
Коментари Харесай

В софийската синагога почетоха жертите на атаката на Хамас в Израел

Възпоменателна гала в символ на съпричастност във връзка годишнината от кървавия атентат на Хамас против мирни жители на Израел се организира в софийската синагога.

Председателят на Народното събрание, служебните министри на правораздаването и външните работи, посланикът на Съединени американски щати и още доста политици и общественици участваха на церемонията.

Около синагогата са окачени фрагменти от кървавия 7 октомври. Има и доста фотоси на хора, които към момента са заложници или в неопределеност.

" Днешният ден е един ден, който би трябвало да помним и в никакъв случай де не забравяме. Денят, в който светът се промени вечно - необратимо. Станахме очевидци на най-варварското, най-бруталното терористично нахлуване, в миналото осъществявано в човешката история. Над 1200 индивида, бременни дами, бяха изкормвани, деца - убивани пред родителите им, съпруги, изнасилвани пред съпрузите им. Нещо нечувано до тогава и невиждано и това е нещо, което би трябвало да помним ", сподели проф. Александър Оскар - ръководител на " Шалом ".


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР