Възпитаници на вокален ансамбъл Звездни струни при ЦПЛР - Общински

...
Възпитаници на вокален ансамбъл Звездни струни при ЦПЛР - Общински
Коментари Харесай

Възпитаници на ОДК надникнаха зад кулисите на клубната сцена с Камен Воденичаров, Надежда Петрова и Дидо от Deep Zone

Възпитаници на вокален отбор " Звездни струни " при ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна, надникнаха зад кулисите на клубната сцена с Камен Воденичаров, Надежда Петрова и Дидо от Deep Zone.

Какви качества са нужни, с цел да станеш сполучлив реализатор? Отговор на този и редица други въпроси, получиха от звездите младите очаквания на ОДК. Учениците на Георги Кючуков, прочут с артистичния си псевдоним Mr.Vog, питаха също за бъдещите планове, трансформациите в Deep Zone, соловата кариера на Надя и други Разбира се, имаше време и за подписи и фотоси за спомен. Младите гении наблюдаваха онлайн, по какъв начин протича подготовката за клубното присъединяване и се заредиха с доста позитивни страсти.

Събитието с известните персони бе в границите на план " Вдъхновяващи срещи ", който ОДК започва още през образователната 2018/2019 година До този миг повече от 60 огромни имена от културния и публичен живот са били участници в него. В резултат на срещите и продължаващата работа след тях, ученици на национален хор " Българче " пяха дружно с Нина Николина и Русенската филхармония в зала 1 на Фестивален и конгресен център. Детски хор " Добри Христов " взе присъединяване в величествен концерт на Деси Добрева в Летния спектакъл на морската столица. Ученици на ОДК са се срещали също с Васил Найденов, Йордан Караджов от група " Сигнал " и мн. други

Ще има ли продължение срещата сред вокален отбор " Звездни струни " и Deep Zone, следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР