Възпитаници на варненската детска градина Мечо Пух и техните родители

...
Възпитаници на варненската детска градина Мечо Пух и техните родители
Коментари Харесай

Да помогнем на Алекс да ходи

Възпитаници на варненската детска градина " Мечо Пух " и техните родители създадоха коледна декорация, която ще бъде продадена на благотворителен базар там. Събраните средства са за 3-годишната Алекс от същата градина. Тя има увреждане на дясното краче и се нуждае от скъпоструващо лекуване в Съединени американски щати. Базарът се открива в 17 часа през днешния ден.

Лечението на Александра е оперативно и се организира на три стадия. Благодарение на доста благотворителни акции фамилията ѝ съумява да събере парите за първата интервенция, в този момент следва нова, за която още веднъж трябват средства.
Атанаска Заркова - ръководител на родителското настоятелство в ДГ " Мечо Пух ": Вярвам, че общността е тази, която оказва помощ и е тази, която би трябвало да застава зад сходни дела.
С доста обич и самообладание децата от " Мечо Пух " създадоха коледна декорация с вярата, че ще оказват помощ на Алекс.
Лъчезара: Картичката, която направих с кака, е за базара. за Алекс.Манол: Трябва да се лекува, с цел да върви по-добре.Виктория: И би трябвало да отиде на интервенция да й оправят крачето.Румен: Ще ги дадем на коледния базар.Здравена: Ще се продават. И те би трябвало да се купят, с цел да се оправи Алекс.Ина: Да може да скача, да бяга доста мощно и да върви.Коко и Лили: Да помогнем, тъй като сме си другари.Елица: Трябва да оказваме помощ и да бъдем положителни с децата!Александър Кръстянин - татко на Александра: Аз съм сигурен в триумфа, защото виждам добротата на хората, които постоянно ни оказват помощ. Това ни дава сили и кураж да продължаваме напред.
Децата се надяват, че повече хора ще отворят сърцата си като тях, с цел да може Алекс да върви.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР