Възпитаници на школи при ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр.

...
Възпитаници на школи при ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр.
Коментари Харесай

Ученици интервюираха Койна Русева във Варна

 Възпитаници на школи при ЦПЛР - Общински детски комплекс, гр. Варна, влязоха в ролята на телевизионни кореспонденти и интервюираха актрисата Койна Русева.

Импровизираното студио се състоя пред зала 1 на Фестивален и конгресен център. Възможността да се изявят с микрофон в ръка им даде Кирил Аспарухов, който ще излъчи сниманото в предаването си " Минути за просвета " по телевизия " Черно море ". Самият той интервюира актрисата близо 15 минути, след което даде опция на всеки искащ да влезе в ролята на ко-водещ. Младите театрали от ДЮТ " Златното ключе " с началник Сия Папазова се интересуваха за приема в НАТФИЗ " Кръстю Сарафов ", за обичаните й функции, както и за предизвикването да работи с Миро. Елица Матеева от " Братя Люмиер " изненада Койна Русева със фотография от предишното, което върна актрисата към приятни мемоари. Монка Николова, шеф на ОДК - Варна, подари на известната старозагорка, стартирала филмовата си кариера през 1993 година с роля в " La Donna e Mobile ", албум с историята на Детския комплекс.

Русева се снима и не отхвърли подпис на нито едно дете, което пристигна във ФКЦ. Тя отговори и на въпросите на публицистите от вестник " НахОДКи ", както и на възпитаниците на книжовен клуб " Касталия " и театрална студия " Вълшебната завеса ". С Димитър Ялнъзов, началник на студията, Койна Русева е учила едновременно в ВИТИЗ, стана ясно още пред зала 1. Младите фотографи от школа " Позитив " запечатаха с фотоапаратите си всичко най-любопитно от срещата с актрисата. По традиция фрагменти от плана " Вдъхновяващи срещи " ще влязат в годишната им галерия през идната година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР