Възобновяването на зърнената сделка е невъзможно, докато коридорът за сигурност

...
Възобновяването на зърнената сделка е невъзможно, докато коридорът за сигурност
Коментари Харесай

Володин: Възобновяването на зърнената сделка е невъзможно при същите условия

Възобновяването на зърнената договорка е невероятно, до момента в който коридорът за сигурност се употребява за терористични офанзиви, тя не може да бъде изпълнена при същите условия. Това заяви във вторник в канала си в Telegram ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин.



Политикът напомни, че по-рано „ Русия даде на украинската страна опция да изнася зърно, което трябваше да отиде в най-нуждаещите се страни в Африка и Азия ", до момента в който „ единствено 3-4% отиваха в тези страни ", а множеството отидоха към богатите страни на Европейския съюз.

Въпреки това, продължи той, президентът на Украйна Володимир Зеленски „ с дейностите си зачерта всички съглашения, реализирани с присъединяване на Турция и Организация на обединените нации, показвайки терористичната природа на режима в Киев ".

„ Възобновяването на договорката за зърно е невероятно, до момента в който коридорът за сигурност се употребява за терористични офанзиви ", написа Володин.

" Използването на коридора за сигурност за терористични офанзиви против кораби на Черноморския флот е недопустимо. Не може да има договорка за зърно при същите условия ", разяснява Володин.

В понеделник съветският президент Владимир Путин сподели пред кореспонденти, че решението на Руската федерация да спре договорката за зърно е обвързвано със основаване на опасност за филантропичния кулоар, до момента в който Русия не се отхвърля от договорката, само че стопира присъединяване си. Според съветския водач " Украйна би трябвало да подсигурява, че няма да има закани за цивилен съдилища и съветски снабдителни кораби ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР