възобнови днес ваксинациите срещу коронавирус с ваксината на компанията AstraZeneca,

...
възобнови днес ваксинациите срещу коронавирус с ваксината на компанията AstraZeneca,
Коментари Харесай

Испания възобнови ваксинациите с AstraZeneca

възобнови през днешния ден имунизациите против ковид с имунизацията на компанията AstraZeneca, съобщи Ройтерс. Страната прекрати предходната седмица използването на препарата поради опасения, че тя предизвиква съществени странични резултати, като да вземем за пример тромби, напомня.
Впоследствие обаче европейските страни взеха решение да възобновят използването й, откакто Европейската организация по медикаментите съобщи, че имунизацията е сигурна. " Трябва да оставим предразсъдъците и градските митове настрани и да продължим напред ", съобщи пред Ройтерс държавният чиновник Хосе Мануел Пласа, откакто се имунизира в клиника в Южна Испания. Някои страни, измежду които Германия, оповестиха, че част от популацията не желае да се имунизира с AstraZeneca, откакто използването й бе прекратена, като това основава усложнения за управляващите и опасения от възможна нова вълна на заразяване с ковид.
 Испания подвига възбраната за влизане на пасажери от Англия Испания подвига възбраната за влизане на пасажери от Англия
Испанските управляващи оповестиха през днешния ден, че от 30 март подвигат възбраната за влизане на пасажери от Англия. Това става три месеца, след кат...
В Испания обаче обществото продължава да има висок % на доверие към имунизацията на AstraZeneca въпреки краткотрайното прекратяване на използването й, отбелязва Ройтерс. " Щастлива съм, че се имунизирах. Мисля, че би трябвало да се отнасяте положително, тъй като няма нищо по-лошо от коронавирус ", съобщи пред Ройтерс 30-годишната здравна работничка Кристина Гонсалес.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР