Възникнал здравословен проблем е причината, която ще се изследва за

...
Възникнал здравословен проблем е причината, която ще се изследва за
Коментари Харесай

Работна версия: Внезапен здравословен проблем е причинил катастрофата по пътя Плевен-Ловеч -

Възникнал здравословен проблем е повода, която ще се изследва за Това удостовери пред NOVA представителят на окръжната прокуратура в Плевен Диана Илиева.

Вчера на огледа е конкретизирано, че пътният сектор е еднакъв, прав и с добра видимост. Автомобилите нямат механически неизправности. Липсват каквито и да било справедливи аргументи, които да са довели до настъпване на произшествието. Ще се изследва въпросът дали при лидер на единият лек автомобил не е зародил някакъв здравословен проблем - инфаркт, който да е причина за неговото нахлуване в насрещното платно, изясни Илиева.

Според очевидци на случая е нямало изпреварване. “Значи има има някакъв сериозен проблем на пътя, който би трябвало да се позволи ”, счита пътният специалист Диана Русинова. “Това е следващият подобен случай за последните седмици ”, сподели още тя.

Миналата година е трябвало да бъдат направени промени в Закона за придвижване по пътищата. “Той трябваше да се раздели на три обособени елементи ”, разясни Русинова. “Законът е едно от нещата, които ще стартират първо да разплитата тези тежки случаи ”, добави тя.

По информация на пътните специалисти, в една от колите от случая е имало детско столче, а в другата - не.

“Това е пътят сред Ловеч и Плевен, този сектор е ремонтиран напълно скоро, асфалтът беше нов ", изясни Русинова, само че разясни, че поради разлети масла от колите не е могла да бъде изследвана пътната маркировка.

“Много са хипотезите за случая. Те би трябвало деликатно да се изследват. Ако ги изследваме, можем да създадем една крачка напред и да спрем злополуките. Нелепо е да погребваме деца! ”, съобщи Диана Русинова.

В следствието на тежкия случай следват разпити на очевидци, съдебномедицински експертизи, автотехнически експертизи и проучване на записи от камери на АПИ, сподели представителят на окръжната прокуратура.

Късно нощес стана известно, че седеммесечният Мартин и татко му - на 31 години, са двамата от общо петимата починали при днешната тежка злополука на основен път Плевен - Ловеч в региона на пътен кантон " Люляците ". За злополуката заяви по-рано Българска телеграфна агенция.

Загиналите, които са били в лекия автомобил " Опел ", са пътували за кръщене в Троянския манастир, което е било планувано за 16: 30 ч., споделиха за Българска телеграфна агенция от канцеларията на манастира. Поради това, че са закъснявали, от канцеларията са позвънили, с цел да схванат повода и по този начин схващат за нещастието.

Седеммесечният Мартин е трябвало през днешния ден да одобри християнската религия. Бащата, който е карал, е умрял на място дружно със сина си и 54-годишна жена. В автомобила е пътувала и майката на починалото бебе - 21 -годишната Десислава, която е настанена в тежко положение в Плевенската болница.

Почернената фамилия е от село Милковица.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР