възнамерява да въведе тарифа, в рамките на която ще трябва

...
възнамерява да въведе тарифа, в рамките на която ще трябва
Коментари Харесай

За използването на автопилота на Volkswagen ще се плаща почасова такса

има намерение да вкара цена, в границите на която ще би трябвало да се заплащат 7 евро (около $8,5) на всеки час за потреблението на нейния авто автопилот . Германският авто производител има намерение да предложи на своите клиенти и компютърни игри, които те ще могат да играят по време на зареждането на електрическите автомобили.

Компанията изследва опцията за въвеждането на редица абонаменти за другите функционалности на своите електрически автомобили, в това число и за увеличение на пробега, скоростта или продуктивността, които също ще би трябвало да се заплащат на всеки час или на денонощие. Томас Улбрих, който е член на борда на шефовете на Volkswagen съобщи, че първите функционалности, за които ще би трябвало да се заплаща, ще се появят през второто тримесечие на 2022 година във всички електрически автомобили, основани на платформата MEB Volkswagen. Да напомним, че тази платформа се употребява от компактния ID.3, както и да е от кросоувъра ID.4.

Също по този начин Volkswagen ще предлага видео игри в своите коли, тъкмо както прави Tesla. Германският авто производител няма да създава тези игри независимо и към този момент не е ясно, дали те ще бъдат авансово конфигурирани или ще би трябвало да бъдат купувани в някой онлайн магазин за приложения.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР