„Възмутително е, че на Европейската младежка конференция млади хора бяха

...
„Възмутително е, че на Европейската младежка конференция млади хора бяха
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Възмутително- млади хора бяха организирани да ръкопляскат на премиера, а не да покажат своите проблеми

„ Възмутително е, че на Европейската младежка конференция младежи бяха проведени да ръкопляскат на премиера и лекторите, а не да покажат своите проблеми ". Това съобщи зам.- ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски на конференция в централата на партията. Той изясни, че когато в Народното събрание се внасят закони, насърчаващи политиките за решаването на проблемите на младежите, те се отхвърлят от болшинството и отношението им е същото като към младежите на събитието. „ Тези хора не съумяха да покажат проблемите си и не бяха чути от представителите на властта ", разяснява Свиленски.

Николай Бериевски: Колко костваха аплодисментите за Борисов на Европейската младежка конференция?

„ Единственият излаз от тази обстановка е не да се пишат позиции в поддръжка на това мероприятие, а ръководещите да имат достолепието да се извинят ", безапелационен бе интернационалният секретар на МО в Българска социалистическа партия Николай Бериевски. Той цитира мнението на президента на Европейския юношески конгрес Луис Алварадо за Европейска младежка конференция, която се организира в София: „ Тази конференция унищожи работата на поколенията преди нас, унищожи труда на няколко поколения младежи и сподели цялостно неуважение към младежите въобще.

Тази конференция беше учебникарски образец за това, какво не е включване на младежите в Европа ". Николай Бериевски напомни, че един от целите на българското председателство е бъдещето на Европа и младежите. „ По какъв метод бе спазен този приоритет, в случай, че на тази конференция даже не се даде думата на младежите? На процедура това, което се случи на Европейската младежка конференция, е че младежи бяха употребявани за статисти в спектакъла на държавното управление и това беше на ниска цена ПР. Но какъв брой костваха аплодисментите за господин Борисов? ", попита Бериевски.

Мина Кутева: Взехме думата, само че не бяхме чути

„ Европейската младежка конференция се прави под егидата на т.нар систематичен разговор. Ние, младежите, можем да си вземем думата, имаме какво да кажем и можем да дадем смислени идеи- по какъв начин да се развива младежката политика в България и Европа ". Това сподели Мина Кутева, секретар на МО в Българска социалистическа партия. Тя съобщи, че концепцията на разговора е, че би трябвало някой да слуша от другата страна. Ако няма никой, този разговор се обезмисля. „ Взехме думата, само че не бяхме чути от ръководещите ", сподели Мина Кутева.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР