Възмутени читатели сигнализираха в редакцията на агенция BulNews за опасност

...
Възмутени читатели сигнализираха в редакцията на агенция BulNews за опасност
Коментари Харесай

Читатели питат АПИ: Защо „Трейс груп“ не поставя мантинела на опасен участък на Криводолско шосе

Възмутени читатели алармираха в редакцията на организация BulNews за заплаха по новоремонтирания път сред Враца и Криводол. Хората упорстват от АПИ да им отговорят за какво компанията реализатор на обекта „ Трейс груп “ не слага към този момент няколко месеца мантинела на ремонтирания след проваляне сектор.
„ Опасният сектор се намира малко след табелата в дясно. Преди няколко месеца пътят беше ремонтиран, заради проваляне, само че не бе сложена наложителната мантинела “, написа врачанинът.
Участъкът в действителност е доста рисков, тъй като дерето там е надълбоко и стръмно и съществува действителна заплаха от пътно произшествие, като това от последните дни край Своге. „ Надявам се посредством вас АПИ да се задействат и да реагират навреме за слагането на изчезналата мантинела преди да е станало късно! “, прибавя врачанинът.
Припомняме, че сега тече ремонта на моста край Краводер и трафикът от и за Дунав мост 2 минава по пътя Враца – Криводол. Отсечката е извънредно натоварена, като от там минават освен леки коли, само че и ТИР-ове, което в допълнение усилва рискът от произшествия. Участъкът без наложителната защитна мантинела пък е тъкмо над надълбоко дере.
За контрола на пътя дава отговор АПИ, за която очевидно поставените вметсо ограждения сигнални табелки са задоволителни да спасят човешки живот при пътен случай.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР