Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите, не

...
Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на полицаите, не
Коментари Харесай

Премиерът се възмути от свалянето на полицейския билборд, не пречел

Възмутен съм от свалянето на протестния билборд на служителите на реда, не ни пречат ", съобщи министър-председателят Бойко Борисов на днешното държавно съвещание, представен от организация " Фокус ". Днес се разбра, че е бил свален билбордът, с който полицейският профсъюз планираше да посрещне европейските делегати в столицата. Същевременно чиновниците в системата на Министерство на вътрешните работи възнамеряват митинги в деня на формалното разкриване на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз – 11 януари. От думите на Борисов през днешния ден се разбра, че решението за премахването на посланието е на компанията снабдител на външна реклама.

" Истински засегнат съм от това, което е направила една частна компания и са свалили билборда на митинга на служителите на реда ", съобщи Борисов, който към този момент е разпоредил какво да се предприеме: " Това, което съм разпоредил на Лиляна Павлова, е колкото желаят билбордове от рекламата, която имаме за председателството, да им се даде, тъй като не ни пречат. "

" Председателството е на България, нито е мое, нито е на държавното управление. Всички билбордове да се дадат, който каквото неприятно има да каже, там може да го постави и да си каже. Няма да популяризираме България, а всеки, каквото желае да постави. Предоставете им ги, с цел да знаем, че най-много добре ще се покажем. В края на краищата ще покажем това, което сме "

Премиерът посочи средствата, които са отделени в допълнение за Министерство на вътрешните работи и нарастването на заплатите и в други браншове и уточни, че " това са публични пари ", а кабинетът се пробва да ги разпредели по допустимо най-правилния метод. Според Борисов към този момент е забравено " какъв брой милиарди е изплатило държавното управление за " Белене ", за американските централи, за КТБ.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР