Възможността задаващото се дерби между ЦСКА-София и Левски да се

...
Възможността задаващото се дерби между ЦСКА-София и Левски да се
Коментари Харесай

Нищожен шанс дербито между червените и сините да е на Армията

Възможността задаващото се дерби сред ЦСКА-София и Левски да се играе на стадион " Българска войска " е оскъдна. Sportal.bg се свърза с хора от спортно-техническата комисия към БФС, с цел да изследва какви са възможностите " алените " да одобряват своя конкурент пред празните трибуни на " Армията ", вместо пред тези на Националния стадион " Васил Левски ". Такава информация се появи в печата, само че от " Бояна " гледат скептично на подобен вид.

За да получат " алените " право да посрещнат отбора на Славиша Стоянович на " Армията ", управлението на клуба на Гриша Ганчев ще би трябвало да се съгласи срещата от пролетния дял на шампионата да се играе на " Герена ", обявиха от футболната централа.

Никой обаче не може да каже каква ще бъде епидемиологичната конюнктура тогава и дали няма още веднъж да е позволено наличието на почитатели по спортните уреди. Тази неизясненост съвсем несъмнено оставя дербитата на " Васил Левски ", с цел да се избегнат всевъзможни разногласия и вероятно облагодетелстване на единия от двата тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР