Възможността за повдигане на наказателни обвинения срещу някои от близо

...
Възможността за повдигане на наказателни обвинения срещу някои от близо
Коментари Харесай

Доказателствата за стрелбата в училище Uvalde няма да отидат пред голямото жури тази година, казва прокурорът

Възможността за покачване на наказателни обвинявания против някои от близо 400-те чиновници, които се втурнаха към началното учебно заведение Robb, само че чакаха повече от час, с цел да се изправят и убият стрелецът е щръкнал над Увалде, откогато щатските законодатели упрекнаха правоприлагащите органи на всяко равнище, че не са дали „ приоритет на спасяването на почтени животи пред личната си сигурност “. Проблемът раздели тясно сплотената общественост от 15 000 души и с разширението на графика за наказателното следствие се усили и разочарованието на фамилиите на някои жертви от окръжния прокурор.

„ Тя просто не го прави нейната работа ", сподели Велма Лиза Дюран, чиято сестра Ирма Гарсия беше една от убитите учителки. „ Не разбирам по какъв начин чакат да живеем на място, където няма последици. "

Мичъл не отговори на въпроси, заложени й от Асошиейтед прес за това по кое време в този момент чака да се яви пред огромно жури, фокусът на нейното следствие или какви обвинявания може да обмисля.

„ Офисът ми към момента...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР