Възможността Великобритания да не излезе от Европейския съюз е по-голяма,

...
Възможността Великобритания да не излезе от Европейския съюз е по-голяма,
Коментари Харесай

Мей: Без „Брекзит” е по-вероятно от без сделка

Възможността Англия да не излезе от Европейския съюз е по-голяма, в сравнение с за „ Брекзит ” без договорка. Това съобщи британскят министър председател Тереза Мей, представена от Би Би Си  (BBC).

„ Докато рискът за излизане без договорка остава сериозен, събитията, които наблюдавахме през последната седмица, по моя преценка демонстрират, че може да се стигне до парализа на Народното събрание и заплахата е да няма „ Брекзит ”, смята Мей.

Тя прикани депутатите да поддържат препоръчаното от нея съглашение с Европейски Съюз „ поради страната ” и предизвести, че в случай че то бъде отхвърлено, това ще нанесе „ пагубна щета ”. Според нея следователно има два изхода - „ Брекзит ” без договорка, който ще има тежки последствия за стопанската система или оставане в Европейски Съюз, като за първи път в историята на Англия политиците в страната няма да изпълнят волята на гласоподавателите, декларирана с референдум.

Британският министър председател приветства новите уверения от Брюксел по проблема с границата на Северна Ирландия и Ирландия, като съобщи, че те имат „ правна мощ ”.

„ Ако отхвърлите съглашението, това може да открие пътя за раздробяване на Обединеното кралство ”, предизвести Тереза Мей. / vesti.bg

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР