Възможността да отидем на нови предсрочни парламентарни избори е 90%.

...
Възможността да отидем на нови предсрочни парламентарни избори е 90%.
Коментари Харесай

Биков: Има 90% шанс да отидем на нови избори

Възможността да отидем на нови предварителни парламентарни избори е 90%. Това счита Тома Биков от ГЕРБ. “48-ото Народно събрание пропусна сериозна опция за България ”, сподели Биков в студиото на “Офанзива ” по NOVA NEWS, визирайки проваления проектокабинет на проф. Николай Габровски.

 

“Целта ни беше да бъдем оптимално отворени към всички, да дадем положителни сигнали към всички политически обединения и да покажем, че задачите на този кабинет са надпартиини и идеологически ”, уточни Биков в отговор на въпрос за какво от ГЕРБ са подкрепили хора, взели участие в тройната коалиция. “И Плугчиева, и Танчева бяха измежду сполучливите политици на това държавно управление ”, сподели още депутатът.

Биков разяснява и думите на президента Радев, който сподели, че с кандидатурата на проф. Габровски за министър-председател “ГЕРБ заложи на амнезията на българските жители ”. “Не знам какво има поради под “амнезия ”, отговори Биков и назова изявлението на президента “абстрактно ”.

“Бойко Рашков беше изваден от нафталина на предишното и беше настанен в Министерство на вътрешните работи, с цел да се постави близка на Васил Божков за началник на кабинета ”, добави още Биков.

Възможно ли е да бъде формиран кабинет с втория мандат? Според Биков предлагането на Политическа партия за държавно управление на малцинството “е върховен пилотаж, който те нямат капацитет да изпълнят ”.

“Ако това се случи, те не могат да се оправят ”, безапелационен е Биков.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР