Възможностите и иновациите в Китай са безкрайни“, заявява в скорошно

...
Възможностите и иновациите в Китай са безкрайни“, заявява в скорошно
Коментари Харесай

Джон Пиърсън, главният изпълнителен директор на DHL Express: Възможностите и иновациите в Китай са безкрайни

Възможностите и нововъведенията в Китай са „ безкрайни “, декларира в скорошно изявление за организация „ Синхуа “ Джон Пиърсън, световен основен изпълнителен шеф на DHL Express.

„ Някои от огромните китайски компании за електронна търговия, които станаха клиенти на DHL, подтикват световния ни пазарен дял “, сподели Пиърсън, добавяйки, че приносът на бизнеса им в Китай за интервал от три години е „ извънреден “.

Като една от водещите логистични компании в света, DHL е имала 43% пазарен дял в международен мащаб през 2021 година, който е разширила до 47% сега, посредством значително на процъфтяващия си бизнес с електронна търговия в Китай.

„ Отвореността и готовността на китайския пазар да одобри нововъведения отвориха благоприятни условия за DHL да продължи напред с новите технологии. Китай беше една от дребното страни в света, където DHL пусна в употреба електрически камиони и камиони на водород. Автопаркът ни, състоящ се от осем камиона на водород, чийто общ пробег доближава 20 000 км, може да понижи излъчванията от въглероден диоксид със 170 тона годишно. Китай в действителност е една от най-хубавите страни във връзка с обяснението и продажбата на тази (устойчива) услуга на нашите клиенти “, споделя Пиърсън.

„ Отвореността на Китай притегля компании като DHL и ние се радваме на доста положителни връзки с китайските си сътрудници и растем дружно с тях. Приветстваме отвореността, тъй като тя движи търговията “, прибавя той.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед1278Проф. Захари Захариев за книгата на Си Дзинпин " Управлението на Китай " и за " Двете сесии " на КНРАлтернативен Поглед8549Проф. Боян Дуранкев: Бъдещето на Европейския съюз и България в подтекста на въздействието на Азия и КитайАлтернативен Поглед12015Зорница Илиева: Относно икономическите шансове на Китай днесАлтернативен Поглед16690Проф. Нако Стефанов: Високотехнологичният пробив на КНР в областта на микрочиповете и изкуствения интелект/ИИ/Алтернативен Поглед12711Проф. Захари Захариев: Въпреки неодобрението - 70%-80%, България остава пленник на това правителствоАлтернативен Поглед162563Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед126524Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед93877Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАлтернативен Поглед89269Мария Захарова с топли думи към българския народ за Трети мартАлтернативен Поглед84494Проф. Людмил Георгиев: Европейски Съюз няма късмет исторически да оцелее в каквато и да е конфигурацияАвторски:ПоследниНай-четениВасил Проданов4239Залезът на Европа: Трета част – Демографската гибел Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР