Възможности за рязък финансов скок идват със 74-тия тираж на

...
Възможности за рязък финансов скок идват със 74-тия тираж на
Коментари Харесай

Джакпотите в тотото полудяха

Възможности за внезапен финансов скок идват със 74-тия тираж на Спорт Тото, който ще бъде извършен тази неделя. Джакпот до 2 850 000 лв. в играта " 6 от 49 " ще разсъни ловния инстинкт на всеки шанс. В играта " 6 от 42 " джакпотът провокира блестящ възторг със сумата до 1 170 000 лв.. Печалби до 3 000 000 лв. обичайно чакат да бъдат сграбчени от участниците в играта " Тото 2 - Зодиак ".

Спорт Тото поддържа финансово летния културен фестивал Sofia Summer Fest, като не пропуща да покаже своята благотворителност и към своите фенове. До 12.09. всеки клиент на фестивала, който опитва шанса си в моментната лотарийна игра " Моят благополучен ден - Бинго! ", има шанса да полети с балон на преференциална цена. Тази опция ще бъде дейна и на датите 18, 19, 20, 25 и 27 септември. Тази неделя, искащите могат да се включат в шампионат по джаги. Той ще се организира още веднъж в Южния парк, зад музея " Земята и хората ", където Sofia Summer fest продължава своята стратегия.

Както постоянно от тотото са подготвили доста дарове, а от участниците се чака само да носят положителното си въодушевление. Български състезателен тотализатор интензивно ще участва и на надпреварите в Международната баскетболна лига. Двубоите ще бъдат извършени от 22.09. до 25.09. в Арена Ботевград. А топ-изненадата е, че един от присъстващите на събитието ще завоюва посредством чоп нов автомобил.

Фишове за препълнения с благоприятни условия за облаги 74-и тираж се одобряват най-късно до неделя 18:00 часа в тото-пунктовете и онлайн на.
 56 късметлии ще полетят над София с балон от Спорт тото
56 късметлии ще полетят над София с балон от Спорт тото

В продължение на един месец жителите и гостите на столицата ще могат да се насладят на извънредно разнообразна културна програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР