Възможност за приемане на страната ни в Шенгенското пространство има

...
Възможност за приемане на страната ни в Шенгенското пространство има
Коментари Харесай



„Възможност за приемане на страната ни в Шенгенското пространство има на всеки три месеца

„ Възможност за приемане на страната ни в Шенгенското пространство има на всеки три месеца, когато има съвещание на Съвета за правораздаване и вътрешни работи , само че когато базисните условия в България са се трансформирали. Ако България може да засвидетелства позитивна наклонност в битката с корупцията “. 

Това сподели пред БНР Весела Чернева, директор на софийския офис на Европейския съвет за външна политика, консултант на някогашния министър председател Кирил Петков по външната политика. 

По думите й  Нидерландия приказва от името на други страни

Въпросът с доверието към България е същинският въпрос . Това би трябвало да е знак, че оттатък техническата страна на процесите, те имат и политическа такава. Важно е какво споделят и какви дейности подхващат българските политици.  Ние от 2011 година обещаваме на Европейския съюз, че ще предприемем съответните ограничения във връзка с върховенството на закона „. 

В предаването „ Нещо повече “ тя акцентира, че  аргументът с върховенството на закона ще продължава да е значим за Европейски Съюз , с цел да може да се резервира тъканта на Съюза, тъй като другояче и общият пазар няма да може да съществува. 

Интервюто с Весела Чернева можете да чуете в звуковия файл. 
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР