Възможно ли е сексът да бъде още по-добър? Защо йога

...
Възможно ли е сексът да бъде още по-добър? Защо йога
Коментари Харесай

3 йога пози за по-добър секс

Възможно ли е сексът да бъде още по-добър? Защо йога е ключът към новите кулминационни точки и кои три пози покачват желанието?

Йога за либидото

Йога отпуска, ободрява и издига любовния ни живот до неподозирани висоти! Това е открило проучване на „ Джърнъл ъф Секшуъл Медисин “: дами, които практикуват йога, изпитват нараснало полово предпочитание и изживяват по-пълен оргазъм. Защото с верните пози ще подсилите тазовото си дъно, кръвооросяването на половите органи и подвижността. По тази причина йога има позитивен резултат върху либидото. Тя се грижи за по-голяма устойчивост, усъвършенства хормоналния баланс и освобождава блокажите. За повече наслаждение е потребно да овладеете най-хубавите извършения …  Ето кои са те - от Ом до А-а-а!

Поза 1: Пеперуда

От седнало състояние изпънете краката напред, след това свийте колене и съберете стъпалата дружно. След това ги обхванете, като поставите ръцете си под тях. С меки придвижвания започнете да притискате краката надолу към пода. Това упражнение отваря бедрата и подтиква оросяването на гениталиите.

Поза 2: Свещ

При тази поза цялото тяло е уравновесено върху раменете. Легнете по тил, повдигнете краката и таза отвесно, тъй че да се изправите високо на раменете си. Придържайте гърба си с ръце. Дишайте отмерено и надълбоко и задръжте позицията 3 минути. Напрежението се отразява удобно на цялото тяло.

Поза 3: Мост

Легнете по тил, изпънете ръцете край тялото и ги притиснете към пода. Свийте коленете и поставете краката си на пода, като петите ви би трябвало да са допустимо най-близо до задните елементи. Стегнете тазовото дъно и повдигнете таза, до момента в който тялото образува права линия. Задръжте тази позиция сред половин и една минута. По този метод ще разхлабите таза. 

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР