Възможно ли е съпругата на министър-председателя на Япония – Акие

...
Възможно ли е съпругата на министър-председателя на Япония – Акие
Коментари Харесай

Мистериозна ситуация: Как първата дама на Япония „забрави” английския език в присъствието на Тръмп

Възможно ли е брачната половинка на министър-председателя на Япония – Акие Абе да се е преструвала, че не приказва британски език, до момента в който е била около американския президент Доналд Тръмп? През февруари Тръмп и брачната половинка му Мелания бяха на публично посещаване в Страната на изгряващото слънце. Преди дни американският президент даде изявление за “New York Times” и описа, че не е могъл да беседва с Акие Абе по време на публична вечеря, написа Нова тв. „ Аз седях до брачната половинка на премиера на Япония. Смятам, че той е страховит човек. Тя също е страхотна, само че не приказва британски език”, показа Тръмп. Според него Абе не може да каже даже и „ Здравей” на британски език.
Само преди година обаче преди срещата на Г7 в Япония, Акие Абе посрещна много сърдечно тогавашния американския президент Барак Обама и даже се засмя, откакто той й направи комплимент за външния тип, говорейки на британски език.

Потребители на обществените медии напомнят и изявление на британски език на Акие Абе по време на публично събитие преди години.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР