Възможно ли е мъжете да имат тайни страхове? Макар да

...
Възможно ли е мъжете да имат тайни страхове? Макар да
Коментари Харесай

Вижте тайните страхове на мъжете

Възможно ли е мъжете да имат секрети страхове? Макар да наподобяват мощни и решителни, те въпреки всичко са човешки същества и изпитват разнообразни страсти. Оказва се, че господата имат редица скрити страхове, които рядко биха разкрили, като да вземем за пример с какъв брой мъже е спала новата им половинка, боязън да изразят страстите си в сложни моменти, боязън от неуспех, даже боязън да не напълнеят. Вижте още какво ги тормози и биха запазили в загадка от вас.

Страхове за това по какъв начин наподобяват
Обикновено дамите са тези, които още от тийнейджърска възраст стартират да следват диети, да спортуват и макар да нямат дефекти във фигурата си, като че ли постоянно има нещо, от което се срамят. Въпреки че няма такива стандарти за мъжете, не значи, че те не се тормозят за физическата им форма или не се съпоставят с тези представители на мощния пол, които имат по-добра фигура.

Пари
В наши дни парите са най-честото нещо, за което мъжете изпитват терзание. Мъжете са възпитани да бъдат глава на фамилията, да могат да обезпечат финансова непоклатимост на околните си, непрекъснати грижи, сигурност. Не са малко мъжете, които избират да нямат сериозна любовна връзка, единствено тъй като финансовото им положение е несигурно, а финансовото им бъдеще нестабилно. Казано в резюме – парите са в основата на самочувствието на мъжете.

Височината
Как може един мъж да не изпитва терзания по отношение на растежа си, когато в главните характерности на „ идеалния мъж “ е височината? Може да не си признават, само че мъжете с по-нисък растеж постоянно ще се опитат по един или различен метод да компенсират сантиметрите във височината си, с огромни мускули и брада, огромен автомобил.

Другите мъже могат да бъдат опасност
Ревността на мъжете нормално не е толкоз явна, колкото женската, само че болката им е също толкоз огромна. Вашият сътрудник може да не демонстрира никакви признаци на терзание, когато му разказвате за мъж сътрудник или бизнес сътрудник. Но би трябвало да знаете, че той би го сметнал за евентуален съперник, изключително в случай че другият има повече позитивни качества от него, които са ви впечатлили.

Малък опит в връзките
Всеки мъж би желал да наподобява като умел във взаимоотношенията с дамите. Някои от представителите на мощния пол, даже лъжат за броя на някогашните си приятелки, интимни партньорки, тъй като мислят, че по този начин ще създадат положително усещане. Но страховете им по отношение на опита не се свеждат единствено до секса, а до най-малките елементи в връзката с дамите, за които не са сигурни дали се оправят добре. Разбира се, в никакъв случай не биха споделили тези техни терзания, само че в случай че видите, че някой се оправя добре, поставя усърдие да ви впечатли по прелестен метод, направете му комплимент.

Косата
Окосмяването също може да бъде причина мъжете да се тормозят, само че няма да го покажат, несъмнено. Твърде многото косми по тялото може да са отблъскващи, по тази причина е добре да извърнат внимание и да поправят това. От друга страна, плешивостта също може да бъде мотив за терзание. Уважаеми господа, дамите харесват гологлави мъже.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР